O NAMA

Home / O NAMA

Merci Flower and Gift shop je moderno, drugačije mesto na kome možete pronaći veliki izbor cveća i poklona za sve vrste proslava. Uređen u prepoznatljivom francuskom stilu, Merci Flower, donosi Vam duh Provanse u Beograd. Naš Gift nalazi se u samom srcu prestonice,u Njegoševoj broj 2, na Vračaru. Posetite nas i iznenadite Vama dragu osobu originalnim poklonom.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj aranžmana od najrazličitijih vrsta cveća za sve prilike: svadbe, rođendani, krštenja, slave i druge proslave. Takođe, nudimo Vam veliki izbor saksijskog cveća, vrhunskog kvaliteta koji će osvežiti Vaš životni ili poslovni prostor.

Ponekad je potrebno tako malo da bi se osećali bolje, potpunije, zadovoljnije. Kažu da život čine sitnice, a sa željom da Vaš život bude što lepši i veseliji, Flower and Gift shop Merci nudi Vam veliki izbor elegantno dizajniranih predmeta za uređenje Vašeg doma.

Pored raznovrsnog i mirišljivog cveća, kod nas možete pronaći i najkvalitetnije piće i čokolade kako bi obradovali članove Vaše porodice, prijatelje ili voljenu osobu.

U koliko niste u mogućnosti da nas posetite, pomenute proizvode možete naručiti, a mi ćemo ih dostaviti na naznačenu adresu.

 

MERCI FLOWER & GIFT SHOP

Kontaktirajte nas

Nismo trenutno u u mogućnosti da vam odgovorimo, ali možete nam poslati e-mail i mi ćemo vam ubrzo odgovoriti.